Avsmakningsmeny | Libanesiska rätter

Libanesiska rätter är naturligtvis veganska

Alla med kostbegränsningar vet vilket krångel det kan vara att hitta något du kan äta på en restaurangmeny. Om du är vegan, vegetarian eller glutenallergiker har du förmodligen minnen av att sitta där och äta den tråkigaste rätten på menyn, medan resten av dina vänner njöt av en läcker middag. Tack och lov har Meza House gott om måltidsalternativ för alla. Vi har läckra, spännande libanesiska matalternativ för veganer, vegetarianer och människor som följer en glutenfri kost på vår meny. Vi har gått igenom vår meny med våra kunders unika behov i åtanke och kommit fram till några bra val speciellt utvalda för personer med kostrestriktioner.

Många libanesiska rätter är naturligt vegansk.

Meza House höll vi våra veganska kunder i åtanke när vi utformade vår meny. Veganer kommer att glädjas åt att veta att många traditionella libanesiska livsmedel är naturligt veganska. Recepten behöver inte ändras för att ersätta animaliska ingredienser, och veganer kan njuta av vår utsökta libanesiska mat på samma sätt som den har serverats i otaliga generationer.

Falafel är ett frestande val för veganer på alla libanesiska restauranger. Denna härliga maträtt tillagas med en blandning av kikärtor, fava bönor, grönsaker och kryddor. På Meza House serverar vi Falafel på många olika sätt. Vi erbjuder det som en aptitretare för att börja din veganska måltid rätt. Och vi erbjuder också en vegansk Falafel Pita Sandwich serverad med sesam dressing.

Veganer kommer också att njuta av våra läckra Hommus -förrätter. Vi serverar en härlig Hommus -aptitretare tillagad med kikärtor, citron, tahini, olivolja och kryddor. Om det passar din smak kommer du att kunna doppa grönsaker i vår Hommus -aptitretare, och du kan till och med koppla ihop det här goda doppet med några Veggie vinbladdolmar för att göra en tillfredsställande måltid.

Vi erbjuder många läckra vegetariska alternativ

På Meza House serverar vi massor av goda rätter också för vegetarianer. Vegetarianer kan njuta av alla våra veganska menyalternativ tillsammans med en mängd andra val.

Vår meny innehåller ett brett utbud av glutenfria alternativ

Om du följer en glutenfri diet kan du glädjas av att flera libanesiska rätter är naturligt glutenfritt. Eftersom många rätter är centrerade kring grönsaker och ris, finns det ett utmärkt urval för våra glutenfria kunder på Meza house.

Vår Inlagd aubergine tilllagas med valnötter, chili, vitlök, olivolja Denna rejäla aptitretare får dig att känna dig nöjd innan din huvudrätt ens kommit. Du kan också välja att börja med Shanklish – kryddtorkad libanesisk ost med tomater och lök eller hommus.

För en tillfredsställande huvudrätt serverar vi många läckra förrätter som kyckling Shawarma, Beef Shawarma och vår klassiska Lamb Kabab. Om allt detta låter för lockande och du inte kan bestämma dig kan du prova vår Lunch och middag Buffet. Som kommer med en sida med glutenfri vitlökssås och Hommus.

Det finns något för alla på Meza House

Oavsett om du är vegan, vegetarian eller glutenallergiker finns det gott om utmärkta menyalternativ för alla.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Product has been added
items in cart

No products in the cart.

Explore Food Items